Renovering i Nässjö

Renovering i Nässjö

Vill du ha hjälp med renovering i Nässjö eller i dess omnejd? I så fall kan det vara bra att känna till, att vi på J Ståhl Måleri AB har arbetat inom detta arbetsfält i många år. Alla byggnader behöver förr eller senare renoveras. Vi kan hjälpa dig med detta. När vi genomför renovering åt våra kunder, så blir deras byggnader som nya. Vi är dessutom billiga och våra snickare och annan byggpersonal ser till att allt genomförs på ett sätt som du är tillfreds med. Vårt mål är att göra alla kunder 100 procent nöjda.

Alla får hjälp av oss

Alla som vill ha renoveringshjälp får hjälp av oss på J Ståhl Måleri AB. Vi har arbetat inom denna bransch i många år och vi har kunskap och rutin inom de flesta delar av byggbranschen. Vi hjälper självfallet både privatpersoner och företag som vill ha vår hjälp. Genom att anlita oss, så säkerställer man att man får ett ypperligt resultat, som man verkligen kan vara helt nöjd med. Innan kunden i fråga är helt nöjd med det som vi har hjälpt till med avslutar vi aldrig vårt arbete, ty kundservice är väldigt viktigt för oss på J Ståhl Måleri AB.

ROT-avdrag åt alla privatpersoner

Alla privatpersoner kan använda sig av det så kallade ROT-avdraget, som är en skattefinansierad reform, som ger rätt till ett visst avdrag på all arbetskostnad, när man anlitar ett bygg- och snickeriföretag likt vårt, J Ståhl Måleri AB. I skrivande stund ger ROT-avdraget rätt till 30 procents avdrag. Om du vill veta mera om ROT-avdraget, så kan du kontakta oss på J Ståhl Måleri AB. VI har arbetat med ROT-avdrag i många år nu och vi kan med andra ord det mesta som gäller detta.